المكونات
دجاج شرائح متوسطة
التتبيلة(ماء بصل - مبشور طماطم -عصير ليمون - خل-فلفل اسود
كمون - بابريكا - زعتر - ملح - بودرة ثوم - ريحان مجفف - روز ميرى مجفف )
للقلى ( بقسماط مطحون ومتبل بالبهارات - بيض - دقيق - زيت للقلى انا دايما بستخدم
زيت سيلا لانه خفيف جدا فعلا)
الطريقة
تبلى الدجاج بالمكونات السابقة اقل شئ 6 ساعات عشان تشرب النكهه
طبعا تكونى حطاها فى التلاجة مدة التتبيل كلها
تبلى البقسماط بالبهارات وانشيلى الدجاج من النقع وضعيها فى الدقيق
ثم البيض ثم البقسماط - دخليها الثلاجة مرة اخرى ساعة واحدة
سخنى الزيت واقليها - انا قدمت معها سمبوسك مقلى باللحم المفروم